Indonesische Catering Bussum, de Catering specialist!

Ben je op zoek naar een Indonesische cateraar in Bussum? Dan zit je bij Selera Anda zeker goed! Wij zijn jou partner in het verzorgen van authentieke Indonesische gerechten dat bereidt wordt met passie. Jij kunt gemakkelijk je eigen menu samenstellen op onze website, voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Bereidmet de beste kruiden en verse Ingrediënten

Indonesische Catering

Bij Indonesische Catering Bussum zorgen onze chefs voor het verzorgen van Indonesische gerechten met kwaliteit. De gerechten worden dan ook bereidt met de beste kruiden en verse ingrediënten. Wij kunnen je verzekeren dat je er geen spijt van zult hebben! Het is voor ons enorm belangrijk dat klanten tevreden zijn met ons.

 

Maakkennis met de Indonesische Gerechten in Bussum

Authentieke Gerechten

Selera Anda levert authentieke verse Indonesische gerechten in heel Nederland. Onze professionele chefs gebruiken recepten van generaties en hebben jarenlang ervaring in het bereiden van Indonesische gerechten. Wij weten precies welke smaak goed bevalt bij onze klanten!

 

Maak kennis met de kwaliteit van Indonesische Catering Bussum!

Authentieke Indonesische Catering bij Selera Anda

ErvaringenBekijk menu’s!

Maak kennis metIndonesische Catering Bussum

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten