Voor al uw gelegenheden!

Heeft u binnenkort wat te vieren? Dan bent u bij Indonesische Catering Hoofddorp aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons een rijsttafel bestellen. Alle rijsttafels worden bereid met verse producten en ingrediënten, zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen! Beleef een onvergetelijke dag met de Indische catering van Indonesische Catering Hoofddorp.

Indonesische Catering Hoofddorp Rijsttafel

Zelf uw RIJSTTAFEL SAMENSTELLEN

U kunt bij Indonesische Catering Hoofddorp uw eigen rijsttafel samenstellen, deze service is erg geliefd onder onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één, en dat ziet u terug in de service en de kwaliteit van de gerechten die wij leveren. Kom langs bij Indonesische Catering Hoofddorp en maak kennis met onze heerlijke Indonesische specialiteiten!

Dé Indische Catering specialist VAN HOOFDDORP EN OMSTREKEN!

Indonesische Catering Hoofddorp oftewel Selera Anda is het vertrouwde adres voor Indonesische Catering in Hoofddorp en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Indonesische Catering Hoofddorp gerechten

Maak kennis metIndonesische Catering Hoofddorp

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten