IndonesischeCatering Hoofddorp

 

IndonesischeCatering Hoofddorp

Voor al uw gelegenheden!

Heeft u binnenkort wat te vieren? Dan bent u bij Indonesische Catering Hoofddorp aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons een rijsttafel bestellen. Alle rijsttafels worden bereid met verse producten en ingrediënten, zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen! Beleef een onvergetelijke dag met de Indische catering van Indonesische Catering Hoofddorp.


 

Zelfuw rijsttafel samenstellen

Dé lekkerste Indonesische catering!

U kunt bij Indonesische Catering Hoofddorp uw eigen rijsttafel samenstellen, deze service is erg geliefd onder onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één, en dat ziet u terug in de service en de kwaliteit van de gerechten die wij leveren. Kom langs bij Indonesische Catering Hoofddorp en maak kennis met onze heerlijke Indonesische specialiteiten!


 

Maak kennis met Indonesische Catering Hoofddorp!

Authentieke Indonesische Gerechten

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Dé Indische Catering specialist van Hoofddorp & omstreken!

Indonesische Catering Hoofddorp oftewel Selera Anda is het vertrouwde adres voor Indonesische Catering in Hoofddorp en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina