Voor alle gelegenheden staat Indonesische Catering Utrecht voor je klaar!

Indonesische Catering Utrecht?

Bij Indonesische Catering Utrecht staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij vinden het enorm belangrijk dat klanten tevreden over ons zijn en daarom leveren wij ook catering op maat. Daarom werken wij dan ook altijd met biologische en ambachtelijke producten!

 
 

Deveelzijdige aanbod van Indische Catering Utrecht

Catering in Utrecht

Van heerlijke betaalbare Indonesische gerechten tot aan high tea’s, hapjes, lunches, bqq arrangementen en bedrijfsborrels. Laat je door onze veelzijdige aanbod inspireren. Met verse producten verzekeren wij dat je er geen spijt van zult hebben!


 

Maakkennis met de Indonesische Buffet in Utrecht!

Indische Buffet Utrecht

Ook bied Indonesische Catering Utrecht verschillende buffetten aan in Utrecht. Hoogstaand van kwaliteit en diversiteit. Heb je een evenement te organiseren of een trouwfeest? Het kan ons niet gek genoeg! Tenslotte draait alles natuurlijk om jou en je gasten. Neem snel contact & bespreek de mogelijkheden!


 

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina