Rijsttafel bestellen in Haarlemmermeer

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische rijsttafel in Haarlemmermeer met smaak
  Indische catering

  Indonesische rijsttafel in Haarlemmermeer met smaak

  Heerlijke Indonesische gerechten, van een complete Indonesische Rijsttafel tot aan de kleine hapjes. Verse Indonesische recepten zoals kwee mangkok, pisang goreng, soto, bami, Indonesische kippenpastei en natuurlijk de satestokjes met heerlijke pindasaus!

 • Uitgebreide catering met Indische catering Haarlemmermeer
  Indonesische Recepten

  Uitgebreide catering met Indische catering Haarlemmermeer

  Bij Indonesische Catering Haarlemmermeer weten wij precies wat onze klanten willen. Namelijk een gespecialiseerde kok die al jarenlang ervaring heeft in de Indonesische keuken. Wij maken onze producten elke dag vers en zorgen er voor dat het in een goed temperatuur bewaard worden zodat de kleur goed blijft!

Indonesische gerechten in Haarlemmermeer

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
Volg ons op Instagram