Rijsttafel bestellen in Naarden

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering Naarden of in de omgeving
  Indonesische Keuken

  Indonesische Catering Naarden of in de omgeving

  Selera Anda heeft al jaren lang ervaring in de Indonesische keuken en zorgen voor de lekkerste Indonesische gerechten dat je terug proeft. Voor ons is het belangrijk dat de klanten tevreden zijn en bieden daarom ook een goede service aan.

 • kennis met de Indonesische Gerechten in Naarden
  Kwalitatieve Gerechten

  kennis met de Indonesische Gerechten in Naarden

  Wil jij je familie, vrienden, collega’s lekker gaan verwennen met overheerlijke Indonesische gerechten? Neem dan contact op met Selera Anda en onze chefs zullen jullie niet teleurstellen. De gerechten worden vers geleverd en zijn bereidt met de beste kruiden.

Indonesische gerechten in Naarden

Wat zeggen klanten over ons

 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
Volg ons op Instagram