Rijsttafel bestellen in Naarden

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering Naarden of in de omgeving
  Indonesische Keuken

  Indonesische Catering Naarden of in de omgeving

  Selera Anda heeft al jaren lang ervaring in de Indonesische keuken en zorgen voor de lekkerste Indonesische gerechten dat je terug proeft. Voor ons is het belangrijk dat de klanten tevreden zijn en bieden daarom ook een goede service aan.

 • kennis met de Indonesische Gerechten in Naarden
  Kwalitatieve Gerechten

  kennis met de Indonesische Gerechten in Naarden

  Wil jij je familie, vrienden, collega’s lekker gaan verwennen met overheerlijke Indonesische gerechten? Neem dan contact op met Selera Anda en onze chefs zullen jullie niet teleurstellen. De gerechten worden vers geleverd en zijn bereidt met de beste kruiden.

Indonesische gerechten in Naarden

Wat zeggen klanten over ons

 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
Volg ons op Instagram