Rijsttafel bestellen in Utrecht

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • De veelzijdige aanbod van Indische Catering Utrecht
  Catering in Utrecht

  De veelzijdige aanbod van Indische Catering Utrecht

  Van heerlijke betaalbare Indonesische gerechten tot aan high tea’s, hapjes, lunches, bqq arrangementen en bedrijfsborrels. Laat je door onze veelzijdige aanbod inspireren. Met verse producten verzekeren wij dat je er geen spijt van zult hebben!

 • Maak kennis met de Indonesische Buffet in Utrecht!
  Indische Buffet Utrecht

  Maak kennis met de Indonesische Buffet in Utrecht!

  Ook bied Indonesische Catering Utrecht verschillende buffetten aan in Utrecht. Hoogstaand van kwaliteit en diversiteit. Heb je een evenement te organiseren of een trouwfeest? Het kan ons niet gek genoeg! Tenslotte draait alles natuurlijk om jou en je gasten. Neem snel contact & bespreek de mogelijkheden!

Indonesische gerechten in Utrecht

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
Volg ons op Instagram