Rijsttafel bestellen in Utrecht

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • De veelzijdige aanbod van Indische Catering Utrecht
  Catering in Utrecht

  De veelzijdige aanbod van Indische Catering Utrecht

  Van heerlijke betaalbare Indonesische gerechten tot aan high tea’s, hapjes, lunches, bqq arrangementen en bedrijfsborrels. Laat je door onze veelzijdige aanbod inspireren. Met verse producten verzekeren wij dat je er geen spijt van zult hebben!

 • Maak kennis met de Indonesische Buffet in Utrecht!
  Indische Buffet Utrecht

  Maak kennis met de Indonesische Buffet in Utrecht!

  Ook bied Indonesische Catering Utrecht verschillende buffetten aan in Utrecht. Hoogstaand van kwaliteit en diversiteit. Heb je een evenement te organiseren of een trouwfeest? Het kan ons niet gek genoeg! Tenslotte draait alles natuurlijk om jou en je gasten. Neem snel contact & bespreek de mogelijkheden!

Indonesische gerechten in Utrecht

Wat zeggen klanten over ons

 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
Volg ons op Instagram