Rijsttafel bestellen in Zaandam

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering Zaandam of in de omgeving

  Indonesische Catering Zaandam of in de omgeving

  Wanneer je wat meer geregeld wenst te hebben, denken wij graag met je mee. Denk hierbij aan drank, glaswerk, servies, meubilair, een tent, bediening, etc. Als je echt wilt uitpakken, niets is te gek en alles kan! Wij gaan dan samen met jou op zoek naar dat ene speciale gerecht. Zo is Indische Catering Zaandam namelijk!

 • Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Zaandam
  Indische Gerechten

  Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Zaandam

  Door uitsluitend op bestelling te koken, garanderen wij de versheid en is het altijd mogelijk om met bepaalde dieetwensen rekening te houden. Wij nemen graag het werk uit je handen bij het verzorgen van jou etentje! Al wat wij vragen is enkele vierkante meters. Onze catering service zorgt voor de rest dat alles naar wens verloopt!

Indonesische gerechten in Zaandam

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
Volg ons op Instagram