Indonesische Catering Service in Heemstede en omstreken!

Indonesische Catering Heemstede

Voor een cateringservice in Heemstede kun je terecht bij Indonesische Catering Heemstede! Wij helpen je graag met je organisatie en weten als geen ander wat de benodigdheden zijn om je catering zo perfect mogelijk te organiseren. Het leveren van catering service doen wij al jarenlang in Heemstede en omgeving.

 
 

AuthentiekeIndonesische Gerechten

Indonesische Catering

Ben jij op zoek naar de lekkerste Indonesische gerechten voor je evenement? Zoek dan niet verder want bij Indonesische Catering Heemstede ben je aan het juiste adres voor authentieke Indonesische gerechten. Onze chefs met Indonesische achtergrond bereiden met de beste kruiden en koken dagelijks vers.


 

Maakkennis met de Indonesische Gerechten in Heemstede

Compleet Buffet

Indonesische Catering Heemstede zorgt voor de overheerlijke Indonesische buffet! Wij verzorgen het buffet compleet met chafingsdishes, inclusief opscheplepels en overige benodigdheden zodat je het zelf niet hoeft te regelen. En heb je niet genoeg borden en bestek dan kun je het bij ons huren, zodat je niks tekort komt voor je gasten.


 

Maak kennis met de kwaliteit van Indonesische Catering Heemstede!

Authentieke Indonesische Catering bij Selera Anda

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina