Rijsttafel bestellen in Badhoevedorp

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indische cateringservice Badhoevedorp met kwaliteit en service

  Indische cateringservice Badhoevedorp met kwaliteit en service

  Een rijsttafel met volle bakjes rijst, saté stokjes, lekker geurende vleesgerechten en wat ons betreft is een rijsttafel de ideale gerecht om lekker Indisch te eten. Bij Selera Anda wordt alles op maat en kwaliteit gemaakt en daarom zijn wij toch net even iets anders. Heb je een vraag of wil je een reservering plaatsen voor je feest? Bel dan snel voor een afspraak of vraag een offerte aan!

 • Indonesische gerechten in Badhoevedorp en omgeving

  Indonesische gerechten in Badhoevedorp en omgeving

  Wanneer onze gespecialiseerde en ervaren koks bezig zijn ruikt het altijd heel lekker. Maar dan is nu de vraag zijn de gerechten dan ook echt zo lekker? Bij Selera Anda wordt alles vers voorbereid en alles wordt dubbel nagecheckt. De gerechten worden op zeer authentieke wijze klaargezet zodat jij lekker ervan kunt genieten.

Indonesische gerechten in Badhoevedorp

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
Volg ons op Instagram