Rijsttafel bestellen in Bloemendaal

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering Bloemendaal en in de omgeving
  Authentieke Gerechten

  Indonesische Catering Bloemendaal en in de omgeving

  Voor lekkere authentieke gerechten ben je bij Indonesische Catering Bloemendaal aan het juiste adres! Onze ervaren chefs hebben Indonesische achtergrond en gebruiken recepten van generatie alleen worden de gerechten minder pittig bereidt. Zo kan iedereen van onze gerechten genieten.

 • Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Bloemendaal
  Indonesische Catering

  Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Bloemendaal

  Selera Anda is gespecialiseerd in het leveren van catering. Wij verzorgen voor complete buffet met chafingsdishes, borden, bestek en servetten. Wij proberen je organisatie zo perfect mogelijk te laten organiseren.

Indonesische gerechten in Bloemendaal

Wat zeggen klanten over ons

 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
Volg ons op Instagram