Rijsttafel bestellen in Den Haag

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Dé Indonesische catering specialist voor feesten
  Indische Catering Den Haag

  Dé Indonesische catering specialist voor feesten

  Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Indonesische Catering Den Haag zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.

 • Maak kennis met de Indonesische cultuur!
  Indonesische gerechten

  Maak kennis met de Indonesische cultuur!

  Bij Indische Catering Den Haag werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!

Indonesische gerechten in Den Haag

Wat zeggen klanten over ons

 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
Volg ons op Instagram