Rijsttafel bestellen in Hoofddorp

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Zelf uw rijsttafel samenstellen

  Zelf uw rijsttafel samenstellen

  U kunt bij Indonesische Catering Hoofddorp uw eigen rijsttafel samenstellen, deze service is erg geliefd onder onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één, en dat ziet u terug in de service en de kwaliteit van de gerechten die wij leveren. Kom langs bij Indonesische Catering Hoofddorp en maak kennis met onze heerlijke Indonesische specialiteiten!

 • Dé Indische Catering specialist van Hoofddorp en omstreken

  Dé Indische Catering specialist van Hoofddorp en omstreken

  Indonesische Catering Hoofddorp oftewel Selera Anda is het vertrouwde adres voor Indonesische Catering in Hoofddorp en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Indonesische gerechten in Hoofddorp

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
Volg ons op Instagram