Rijsttafel bestellen in Laren

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering Laren of in de omgeving?
  Catering Menu

  Indonesische Catering Laren of in de omgeving?

  Het is bij ons mogelijk om je eigen menu samen te stellen. Wij hebben alvast 3 basismenu’s samengesteld die jij geheel naar eigen wensen verder kan uitbreiden. Bel voor meer informatie of reserveer eenvoudig en snel online via onze website.

 • Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Laren
  Hét vertrouwde adres

  Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Laren

  Voor het verzorgen van Indonesische catering in en rondom Laren ben je bij Indonesische Catering Laren aan het vertrouwde adres. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom een keer bij ons langs.

Indonesische gerechten in Laren

Wat zeggen klanten over ons

 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
Volg ons op Instagram