Rijsttafel bestellen in Rotterdam

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Dé Indonesische catering specialist in Rotterdam

  Dé Indonesische catering specialist in Rotterdam

  Bij Indonesische Catering Rotterdam zijn we gespecialiseerd in Indonesische Catering voor alle denkbare gelegenheden en evenementen, van bescheiden etentjes met vrienden of familie tot grote, uitbundige trouwfeesten.

 • Binnenkort een evenement of trouwfeest, wij helpen je

  Binnenkort een evenement of trouwfeest, wij helpen je

  Heb je binnenkort een evenement of een trouwfeest en moet er eten aanwezig zijn? Hou je stress erbuiten en laat je Catering door Indonesische Catering in Rotterdam leveren. Wij weten precies wat de benodigdheden zijn om jou evenement of trouwfeest succesvol te maken!

 • Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

  Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

  Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Indonesische gerechten in Rotterdam

Wat zeggen klanten over ons

 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
Volg ons op Instagram