Uw vertrouwde adres voor de beste Indonesische catering bij feesten en partijen!

Laat zien dat je blij bent met de prestaties van je personeel! Je geeft een personeelsfeest en wilt daar een lekker buffet bij? Dat kan! Bij Indonesische Catering Haarlem bestel je makkelijk en snel de lekkerste Indonesische rijsttafel die je ooit heb geproefd. Hoe kan dat? Dankzij de jarenlange ervaring in de echte Indonesische keuken.

Indonesische catering specialist voor feesten

Indische Catering

Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Indische Catering Haarlem zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.

Maakkennis met de Indonesische cultuur!

Indonesische gerechten

Bij Indische Catering Haarlem werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndonesische Catering Haarlem

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten