Rijsttafel bestellen in Amstelveen

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Ontdek Authentieke Indische Smaak

  Ontdek Authentieke Indische Smaak

  Laat Indische Catering Amstelveen uw evenement verheffen met de authentieke smaken van Indonesië. Wij bieden cateringdiensten voor zowel bedrijven als particulieren, waardoor uw dag onvergetelijk wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak uw culinaire visie werkelijkheid.

 • Catering Op Maat, Uw Rijsttafel, Uw Keuze

  Catering Op Maat, Uw Rijsttafel, Uw Keuze

  Bij Indische Catering Amstelveen draait alles om uw wensen. Stel uw eigen Indonesische rijsttafel samen in slechts een paar stappen. Onze toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit zorgt ervoor dat uw culinaire ervaring perfect op maat wordt gemaakt. Bezoek onze vestigingen voor een persoonlijke kennismaking.

 • De Indische Catering Specialist
  Selera Anda

  De Indische Catering Specialist

  Selera Anda, synoniem voor Indische Catering Amstelveen, is uw betrouwbare partner voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Zowel particulieren als bedrijven kunnen genieten van onze culinaire expertise. Verrijk uw evenement met onze smaakvolle gerechten en laat ons u introduceren in de prachtige wereld van de Indonesische cultuur.

 • Authentieke Indische Smaakbeleving

  Ontdek de echte smaken van Indonesië met onze Indische Catering in Amstelveen. Een culinaire reis die zowel bedrijven als particulieren een gegarandeerd succesvolle dag bezorgt.

 • Catering op Maat

  Creëer uw eigen Indonesische ervaring! Bij Indische Catering Amstelveen kunt u eenvoudig uw rijsttafel samenstellen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid staat garant voor een unieke culinaire belevenis.

 • Indonesische Cultuur Ontdekken

  Selera Anda, dé Indische Catering Specialist van Amstelveen, nodigt zowel particulieren als bedrijven uit voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Maak kennis met de rijke Indonesische cultuur via onze smaakvolle gerechten.

Indonesische gerechten in Amstelveen

Wat zeggen klanten over ons

 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
Volg ons op Instagram