Rijsttafel bestellen in Blaricum

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Proef de Authentieke Indonesische Smaak

  Proef de Authentieke Indonesische Smaak

  Ontdek onze authentieke Indonesische gerechten in Blaricum, bereid met passie en verse ingrediënten door professionele koks. Laat de smaak van Indonesië jouw evenement verrijken.

 • Catering Op Maat voor Elk Evenement

  Catering Op Maat voor Elk Evenement

  Vraag snel een offerte aan voor onze Indische Catering in Blaricum. Wij verzorgen niet alleen de lekkerste gerechten maar zorgen ook voor een perfecte catering, aangepast aan jouw wensen.

 • Stel Je Eigen Rijsttafel Samen

  Stel Je Eigen Rijsttafel Samen

  Bij Selera Anda kun je jouw eigen Indonesische rijsttafel samenstellen. Ontdek ons menu en bekijk de gerechten die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Ervaar de kwaliteit van Indische Catering Blaricum.

 • Heerlijke Indische Gerechten

  Geniet van de lekkerste authentieke Indonesische gerechten, bereid door onze chefs met een Indonesische achtergrond. Ontdek de echte smaak van Indonesië.

 • Evenementencatering Op Maat

  Voor een geslaagd evenement in Blaricum bieden wij Indische Catering op maat. Wij zorgen niet alleen voor heerlijk eten maar dragen ook bij aan een vlekkeloze catering.

 • Stel Je Eigen Rijsttafel Samen

  Bij Selera Anda geven we je de vrijheid om je eigen Indonesische rijsttafel samen te stellen. Ontdek ons gevarieerde menu en maak je keuze voor een unieke ervaring.

Indonesische gerechten in Blaricum

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
Volg ons op Instagram